Dr. Boda Viktória, Dunaújváros

3 Vélemény
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

péntekPZárva
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddK
16:00 – 18:00
szerdaSzeZárva
csütörtökCs
16:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  4 nap 5 h 8 min.
4 nap 5 h 8 min

Gazdasági információk

TEÁOR kód
8623 - Fogorvosi járóbeteg ellátás

Leírás

Teljes körű fogászati ellátás, esztétikus fogpótlások, fémmentes korona, híd.


Kulcsszavak:
Fogászat, Fogorvos
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Angol, Francia
Dr. Boda Viktória a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ilyen ügyesen még senki nem adott injekciót, semennyire sem fájt. Utána a problémás bölcsesség fogamat vágás nélkül 2 perc alatt fájdalommentesen eltávolította. Köszönöm mégegyszer.

Peter Pintér

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szimpatikus, kedves doktornő, de szakmailag nem volt megfelelő a tudása egy ciszta eltávolításához, ami az államban alakult ki. 3 fontos hibát követett el: 1. A ciszta megnyitásakor nem vett szövetmintát (rosszindulatú daganat is lehetett volna, mivel a CT-n úgy tűnt, hogy talán nem fog eredetű a ciszta). 2. Csövet helyezett be az alsó középső fogam elé, amit oldalra és hátra szabadna csak behelyezni. Meg is lett az eredménye, mert 4 nap múlva eltűnt, az ínyembe belevágódva. A doktornő is alig találta meg, így fél év helyett 4 nap múlva kivette, és 3 hét múlva kivette volna a cisztát is. 3. Nem tudta, hogy a fogakat a ciszta kivétele előtt gyökér kezelni kell, mert a ciszta kivételekor sérült fogcsúcsok miatt a belülről nyitottá vált fogcsatornákat már nem lehet lezárni. Nem konzultált senkivel, mielőtt a csövet behelyezte volna, és akkor sem, amikor a cső eltűnt az ínyemben. Nem kért száj CT-t, ami a ciszta mélységét is kimutatja. Szerencsére még időben kértem másik két fogszakorvos véleményét, majd a pécsi szájsebészeten eredményesen kivették a cisztát, és csontot a csípőlapátomból, a ciszta által elpusztított csont pótlására, újraképződéséhez. Az állítólag korábban jól működő székesfehérvári szájsebészetet megszüntették, majd új orvosokkal újraindították. Sajnos a jelenlegi orvosokkal nem javaslok senkinek komolyabb szájsebészeti beavatkozást, műtétet.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem engem kezelt a doktornő, a feleségemet kísértem, több alkalommal, akinek problémás volt a fogazata, mivel csont daganatos volt. Biztos, hogy a feleségem az igazat mondta, mindig úgy jött ki a kezelőből, hogy az egekig dicsérte a doktornőt, ezerszer elmondta, hogy egy "földre száll angyal"! Nagyon empatikus volt a feleségemmel, és igyekezett a legkevesebb kellemetlenséggel kezelni, ezután elhiszem, hogy egy földre szállt angyal Dr. Boda Viktória! Palczer Lajos.

Írjon véleményt a(z) Dr. Boda Viktória részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Dózsa György Út 12
  2400  Dunaújváros
 2. Május 1 Utca 18. Fszt. 3
  2400  Dunaújváros
 3. SZÓRÁD MÁRTON ÚT 39.
  2400  Dunaújváros
 4. Kossuth Lajos Utca 7/A
  2400  Dunaújváros
 5. VASMŰ ÚT 37
  2400  Dunaújváros
 6. VASMŰ ÚT 37
  2400  Dunaújváros
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete